Jobb: Servicerørlegger

Søk på stilling her

Arbeidsgiver: Norsk Teknisk Installasjon AS
Stillingstittel: Servicetekniker Rør
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere Servicerørleggere med på laget!

Hvorfor velge oss?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) i Lier har siden 2009 gjennomført mer enn 200 prosjekter, og er i sterk vekst med fokus på miljø, bærekraft og teknisk utvikling. Nå har vi fått inn en rekke nye store og prestisjefylt oppdrag, deriblant i forbindelse med nytt sykehus i Drammen og nytt regjeringskvartal i Oslo. Akkurat nå jakter vi på dyktige servicerørleggere som kan gå rett inn på vårt dedikerte vinnerlag og spille oss enda bedre på vei mot våre ambisiøse mål.

Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen og Philip Pedersens vei 20 på Lysaker i Oslo.

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum.

NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg samt ventilasjon- og inneklima.

Gjennom god teknikkforståelse i ulike prosjektfaser kan vi tilby våre kunder en bedre tjeneste og leveranse innen både design og konseptfase, installasjon og serviceoppfølging og bygningsdrift.

Vi har over 150 ansatte som besitter høy kompetanse og som samarbeider internt og eksternt innenfor fagdisiplinene. Det er vår ambisjon å være en fremtidsrettet virksomhet som bidrar til å videreutvikle bransjen på en bærekraftig måte parallelt med at selskapet er i vekst.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper

Vi tilbyr


Arbeidssted vil være prosjekter i Oslo og Drammensområde.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

HR-koordinator
Mette Snellingen Gåsefra
mette.gasefra@nti.no

950 76 655

Avdelingsleder Entreprise Rør
Espen Tufto
espen.tufto@nti.no

Se flere stillinger

Jobb: Rørlegger

Vi er på utkikk etter dyktige rørleggere og rørlegger lærlinger!

Se stilling

Jobb: Prosjekteringsleder

Vi ser etter en erfaren prosjekteringsleder!

Se stilling

Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

NTI søker positiv og omgjengelig Servicetekniker Ventilasjon

Se stilling