Service

NTI Service – Totalomsorg for ditt bygg fra A til Å.

NTI tilbyr fullspekket service og vedlikehold, støttet av vår integrerte ekspertise og digitale oversikt for å sikre at ditt bygg fungerer optimalt og energieffektivt.

Forpliktelse til service og godt vedlikehold

NTIs tjenester strekker seg videre utover installasjonen. Gjennom våre omfattende serviceavtaler tilbyr vi sameier, borettslag og eiendomsbesittere en komplett servicepakke som sikrer bærekraftig drift og vedlikehold. Vår tilnærming er ikke bare å minimere miljøpåvirkningen og driftskostnadene, men også å opprettholde og forbedre ytelse og komfort for de byggene vi betjener.

Integrert verdiskapning gjennom kjennskap

Takket være vår integrerte verdikjede, fra tilbud til planlegging og fra prosjektering til installasjon og installasjon til overlevering, har NTI en unik forståelse av hvert prosjekt vi håndterer. Denne helhetlige forståelsen gir oss muligheten til å levere en service som ikke bare vedlikeholder, men også forbedrer byggets verdi over tid.

Digital oversikt og kontroll

Med vår digitale røde tråd fra prosjektgjennomføringen har vi full kontroll på bygningens status til enhver tid. Dette gjør det mulig for oss å tilby en proaktiv service, der vi kan forutse og forhindre problemer før de oppstår, og raskt adressere eventuelle feil eller mangler.

Innregulering og kvalitetssikring

Vår dyptgående kunnskap om VVS-tekniske anlegg, forsterket av presise innreguleringsprosesser og detaljerte protokoller, betyr at vi kjenner hvert system ut og inn. Dette setter oss i en ideell posisjon for å tilby eksepsjonell service, garantert ved vår forståelse og erfaring med de systemene vi har installert og god erfaring fra.

Flerfaglig ekspertise for hver situasjon

NTIs team av serviceteknikere er ikke bare dyktige i en rekke fagområder; de er også støttet av det siste innen teknologi for å håndtere alt fra rutinemessige vedlikeholdsoppgaver til akutte situasjoner. Vår flerfaglige styrke sikrer at vi kan vedlikeholde og optimere alle aspekter av et byggs VVS-tekniske systemer, fra rør til ventilasjon og automatikk.


Med NTI får du en partner som verdsetter ditt bygg like høyt som deg. Våre serviceavtaler er utformet for stabil og forutsigbar drift og reduserte vedlikeholdskostnader. Vi er forpliktet til å bevare og forbedre ditt bygg og vi har kunnskapen, teknologien og den flerfaglige ekspertisen til å sikre det.

No items found.