Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

Søk på stilling her

Hvorfor velge oss?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) i Lier har siden 2009 gjennomført mer enn 200 prosjekter, og er i sterk vekst med fokus på miljø, bærekraft og teknisk utvikling. Nå har vi fått inn en rekke nye store og prestisjefylt oppdrag, deriblant i forbindelse med nytt sykehus i Drammen og nytt regjeringskvartal i Oslo. Akkurat nå jakter vi på dyktige serviceteknikere til ventilasjon som kan gå rett inn på vårt dedikerte vinnerlag og spille oss enda bedre på vei mot våre ambisiøse mål.

Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen. Lokalene ligger rett ved avkjøringen til E18 og den gamle Lierbommen, med gode med parkerings- og lademuligheter.

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum.

NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg samt ventilasjon- og inneklima.

Gjennom god teknikkforståelse i ulike prosjektfaser kan vi tilby våre kunder en bedre tjeneste og leveranse innen både design og konseptfase, installasjon, serviceoppfølging og bygningsdrift.

Vi har over 150 ansatte som besitter høy kompetanse og som samarbeider internt og eksternt innenfor fagdisiplinene. Det er vår ambisjon å være en fremtidsrettet virksomhet som bidrar til å videreutvikle bransjen på en bærekraftig måte parallelt med at selskapet er i vekst.

Arbeidsoppgaver:

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tilbyr

Vårt hovedkontor ligger på Lierstranda, og våre kunder er primært i Østlandsområdet.  Arbeidssted vil i hovedsak være ute hos våre kunder i samme område. 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

HR-koordinator
Anneli Beylegaard
anneli.beyelgaard@nti.no

Avdelingsleder Entreprise Ventilasjon
Jan-Marvin Næss
jan.marvin@nti.no

Se flere stillinger

Jobb: BAS/Anleggsleder

Vi er på utkikk etter en dyktig BAS/Anleggsleder!

Se stilling

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling