Ventilasjon

NTI Ventilasjon – Din partner i ventilasjonsteknikk. Med vår innsikt sikrer vi et optimalt inneklima og energieffektive løsninger for ditt prosjekt.

Dyptgående kompetanse i ventilasjonsteknikk fra start til slutt

Med solid bakgrunn og erfaring innen ventilasjonsteknikk, tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle typer prosjekter. Vi forstår betydningen av et sunt inneklima og energieffektivitet, og fra design til installasjon sikrer vi at hvert ventilasjonssystem er optimalisert for ytelse og bærekraft. Vårt arbeid spenner fra effektive avtrekkshetter til komplekse integrerte systemer som kombinerer ventilasjon med energistyring og byggautomasjon med fokus på detaljer og kundens behov.


Tilpassede løsninger

Fra konseptfasen til det endelige systemet er NTIs tilnærming til ventilasjonsteknikk alltid skreddersydd. Hvert prosjekt er unikt, og vi tilpasser våre løsninger for å møte de spesifikke kravene til funksjonalitet, forskriftskrav og økonomi for hvert enkelt bygg.

Vi leverer følgende innenfor ventilasjonsfaget:

  • Ventilasjonsanlegg og systemer
  • Sentralstøvsugeranlegg
  • Automatikk og styring av tekniske anlegg


Riktig kompetanse på ventilasjonstekniske Løsninger

Vårt arbeid strekker seg fra boligblokker til store næringsbygg og alt imellom. Med vår brede erfaring fra både rehabiliteringsprosjekter og nybygg, har vi den nødvendige fleksibiliteten og kapasiteten til å håndtere et bredt spekter av bygningskategorier med profesjonalitet og kvalitet. Vi har bidratt med vår ekspertise i betydelige prosjekter som Røa Torg, Sølvknuten hotell, Meierikvartalet i Lillestrøm, Bragernes Torg, Bekkestua Kjøpesenter, Furuset Senter, Grensen 5-7, Postens Østerminal, NKS Helsehus og utbyggingen av Kringsjå og Nydalen studentboliger for å nevne noen.  

Vårt dedikerte team av spesialister arbeider utrettelig for å sikre fremragende inneklimaløsninger i hvert prosjekt. Vår forståelse og lidenskap for ventilasjonsfaget driver oss til ikke bare å installere effektive systemer, men å skape gode løsninger som varig forbedrer komfort og miljø for våre kunder og deres brukere.

No items found.