Rør

NTI – Din partner i rørfaget. Med vår VVS-ekspertise sikrer vi at hvert prosjekt oppnår teknisk presisjon og tilpasset funksjonalitet.

Dyptgående fagkunnskap i rørfaget fra start til slutt

NTI har en solid bakrunn med høy kompetanse og erfaring innen rørfaget, med over 220 fagpersoner som er dedikerte til å levere en helhetlig og skreddersydd tilpasning for alle typer prosjekter. Vi forstår kompleksiteten i moderne VVS-anlegg og sørger for at fra det innledende designet til den endelige installasjonen, hver komponent av ditt prosjekt er utført med ytterste presisjon og kvalitet. Enten det gjelder avanserte sanitæranlegg, effektive varme- og kjølesystemer, eller livsviktige sprinkleranlegg behandler NTI hvert oppdrag med samme nivå av dyktighet og oppmerksomhet til detaljer og garanterer at sluttresultatet står til kunden forventninger. Med NTIs dybde av kunnskap og bredde av tjenester er ditt prosjekt sikret suksess fra vugge til grav.


Skreddersydde løsninger for hvert prosjekt

Fra det første utkastet til det ferdige anlegget, forplikter NTI seg til å levere skreddersydde rørtekniske løsninger som reflekterer kundens spesifikke krav og ambisjoner. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt og fortjener en personlig tilnærming som sikrer optimal funksjonalitet og økonomi.

Vi leverer følgende tekniske anlegg innenfor rørfaget:

  • Sanitæranlegg
  • Varmeanlegg
  • Sprinkleranlegg
  • Gass- og trykkluftanlegg
  • Prosesskjøling
  • Komfortkjøling
  • Utendørs VVS anlegg


Riktig kompetanse på VVS tekniske løsninger

Vi leverer boligblokker, industrianlegg, helsebygg, næringsbygg, hoteller og kjøpesenteret i alle størrelser. Vårt mål er å tilpasse våre rørtekniske tjenester til prosjektets unike størrelse og krav. Med vår brede erfaring fra både rehabiliteringsprosjekter og nybygg, kan vi dokumentere vår fleksibilitet og kapasitet til å håndtere alle typer bygningskategorier med dyktighet og god kvalitet.

Vi har bistått med vår kompetanse gjennom leveranse av VVS tekniske anlegg i markante prosjekter som Campus Ås, Nytt Sykehus i Drammen, Harbitz Torg, Lysaker Polaris, Paleet Kjøpesenter, Sommerrogata 1, BAMA bygget, Meierikvartalet i Lillestrøm og det nye Regjeringskvartalet og Livsvitenskapsbygget i Oslo.  

Med NTI som din partner får du et team av rørfaglige entusiaster som lever og ånder for rørfaget. Vår lidenskap for VVS gjenspeiles i hvert prosjekt – vi streber etter ikke bare å levere VVS tekniske systemer, men en livslang løsning som fortsetter å gi verdi i fremtiden for kunden og bruker.

Aktuelle tjenester