Prefabrikasjon

NTI Prefabrikasjon: Den smartere veien til bygging.

NTI omdefinerer VVS-installasjoner med presis prefabrikasjon, leverer raskere, grønnere og smartere byggeløsninger som styrker både kvaliteten og miljøet.

Effektivisering gjennom prefabrikasjon

NTI har banebrytende tilnærminger til prefabrikasjon som revolusjonerer VVS-tekniske installasjoner med sin unike metode og prosess. Dette gir en mer strømlinjeformet, effektiv og miljøvennlig byggeprosess, som resulterer i høyere kvalitet, redusert svinn og færre arbeidstimer på byggeplassen.

Bærekraftige og økonomiske løsninger

Gjennom vår egenutviklede prefabrikasjonsteknikk leverer vi særdeles god kvalitet hånd i hånd med mer bærekraftige løsninger som bidrar til det grønne skiftet i bygg- og anleggsbransjen. Vår tilnærming minimerer CO2-utslippene og maksimerer energieffektiviteten, noe som resulterer i betydelige miljøfordeler for ditt prosjekt.

Serieproduksjon for presisjon og ytelse

Vår serieproduksjon av VVS-komponenter sikrer ikke bare raskere produksjonstid og optimal logistikk på byggeplassen, men også at hvert produkt møter strenge kvalitetsstandarder. Dette sikrer at våre installasjoner er slitesterke og krever mindre vedlikehold over tid enn tradisjonelle installasjoner bygget på plassen.

Fordelene med egen prefabrikasjon

Prefabrikasjon hos NTI betyr at vi kan produsere komplekse rørsystemer med større nøyaktighet og kvalitet enn tradisjonelt arbeid på byggeplass. Dette fører til raskere byggetid og redusert logistikk for totalentreprenør på byggeplassen.

Innovasjon i hver rørdel og produktserie

Hvert element i NTIs prefabrikasjonsspekter er designet for å forenkle byggeprosessen. Våre ferdigmodulerte opphengssystemer, ledningsnett, skapløsninger, ventilsett og sjakter muliggjør enkel transport og rask montasje på byggeplass noe som gjør NTI til en foretrukken partner for innovative og effektive byggeprosjekter.


Med NTI får du ikke bare et produkt – du får en omfattende løsning som er spesialtilpasset, miljøvennlig og fremtidssikret. Vår tilnærming til prefabrikasjon representerer en ny æra i byggebransjen, hvor kvalitet, effektivitet og bærekraft går hånd i hånd.

No items found.