Jobb: Rørlegger

Søk på stilling her

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere rørleggere med på laget!  

Hvorfor velge oss?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) i Lier har siden 2009 gjennomført mer enn 200 prosjekter, og er i sterk vekst med fokus på miljø, bærekraft og teknisk utvikling. Nå har vi fått inn en rekke nye store og prestisjefylt oppdrag, deriblant i forbindelse med nytt sykehus i Drammen og nytt regjeringskvartal i Oslo. Akkurat nå jakter vi på en dyktig Rørlegger som kan gå rett inn på vårt dedikerte vinnerlag og spille oss enda bedre på vei mot våre ambisiøse mål.  

Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen og Philip Pedersens vei 20 på Lysaker i Oslo.

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum.

NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg, ventilasjon og inneklima, automasjon og VA-anlegg.

Gjennom god teknikkforståelse i ulike prosjektfaser kan vi tilby våre kunder en bedre tjeneste og leveranse innen både design og konseptfase, installasjon og serviceoppfølging og bygningsdrift.

Vi har over 150 ansatte som besitter høy kompetanse og som samarbeider internt og eksternt innenfor fagdisiplinene. Det er vår ambisjon å være en fremtidsrettet virksomhet som bidrar til å videreutvikle bransjen på en bærekraftig måte parallelt med at selskapet er i vekst.

Ansvarsområder

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr


Arbeidssted vil være ute på prosjekter i Drammen og Oslo-området.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

HR-koordinator
Mette Snellingen Gåsefra
mette.gasefra@nti.no

950 76 655

Avdelingsleder Entreprise Rør
Espen Tufto
espen.tufto@nti.no

Se flere stillinger

Jobb: BAS/Anleggsleder

Vi er på utkikk etter en dyktig BAS/Anleggsleder!

Se stilling

Jobb: Servicerørlegger

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere servicerørleggere!

Se stilling

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling