Jobb: Prosjekteringsleder

Søk på stilling her

Som Prosjekteringsleder får du mulighet til å delta i samspill- og detaljprosjektering for VVS tekniske fag. Vi ser etter deg som har god kunnskap og en brennende interesse for energi og VVS faget. Du trives å jobbe sammen med andre som en leder av et team, og samarbeid tverrfaglig med andre i avdelingen og andre avdelinger i NTI. Du er opptatt av digital utvikling innenfor bygg- og anleggsbransjen og liker innovasjonen det medfører. Som Prosjekteringsleder i NTI vil du være hovedansvarlig for den VVS tekniske leveransen vi prosjekterer og det funksjonsmessige ansvaret NTI leverer på teknikksiden. Vi jobber i hovedsak på samspills- og totalentreprisekontrakter, man vil dermed få muligheten til å påvirke de tekniske anleggene man selv detaljprosjekterer. Du vil jobbe sammen med andre ingeniører som har en solid bakgrunn innenfor VVS og BIM faget, og som er flinke til å gjøre hverandre gode gjennom kompetansedeling. Vi arrangerer jevnlig egne utflukter og kursing, lokalt for avdeling og på virksomhetsnivå.


Vi ser etter deg som håndterer følgende oppgaver:

 • Avklaring, igangkjøring og oppsett av prosjekter iht. leveransemål- og plan for aktuelle fagkapitler.
 • Prosjektering av VVS tekniske anlegg jf. av tekniske avklaringer, beregninger, modellering, koordinering, merking, sjekklister, kontrollskjemaer og publisering av underlag.
 • Kvalitetssikring ifb. tegningsunderlag, modellunderlag, beregninger og annen dokumentasjon som er prosjektrelevant og til andre prosjekter.
 • Arbeid med funksjonsbeskrivelser og relevante skjemaer til VVS tekniske anlegg
 • Arbeid med kvalitetssikring av leverandører og produkter mot funksjon og løsning.
 • Arbeid og koordinering av prefabrikasjonsløsninger til NTI og andre samarbeidspartnere
 • Arbeid med grensesnitt under prosjektering iht. ITB/BREEAM/BIM oppgaver.
 • Deltakelse i samspill- og utviklingsmøter, prosjekteringsmøter, koordineringsmøter og andre prosjektrelaterte møter/befaringer.
 • Ha et bevisst forhold til prosjektering som tjeneste med timeforbruk og effektivt arbeid.
 • Lede og koordinere ressurser og arbeidsoppgavene for fagkapittelet i prosjekt.
 • Arbeide i team og med andre tverrfaglig – både internt, mot eksterne rådgivende og andre samarbeidspartnere i prosjektet.
 • Ansvarlig for fremdrift og fremdriftsplanlegging iht. leveranser for detaljprosjektering.
 • Arbeide systematisk etter opplæring og gjennomgang av arbeidsmetodikk og styringssystemer for avdelingen.
 • Deltakelse i samspill- og utviklingsmøter, prosjekteringsmøter, koordineringsmøter og andre prosjektrelaterte befaringer.
 • Forståelse av tverrfaglige disipliner innenfor prosjekteringsfaget og gjennom ulike prosjektfaser.
 • Dele kunnskap om VVS faget med gode kolleger.
 • Føre timer som en del av arbeidshverdagen.

Ønskede kvalifikasjoner

Har du en stor interesse for teknologisk og digital utvikling i bygg- og anleggsbransjen? Da er du akkurat det vi ser etter! Vi ser etter deg som er utdannet som VVS ingeniør fra fagskole, høyskole eller universitet. Det er ønskelig at du har god kompetanse innenfor VVS faget. Kreativitet og evnen til å tenke nytt og utfordre eksisterende løsninger er et viktig krav i denne stillingen. Hvis du har et brennende engasjement for å levere gode tekniske anlegg og ønske om å videreutvikle egenskapene dine er dette den rette stillingen for deg. God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne og, IT kunnskaper og førerkort klasse B er et viktig krav for stillingen.  

Vi ser etter en person er løsnings- og resultatorientert og som er faglig stolt og engasjert i VVS faget. Gode kommunikasjonsevner er en av dine ferdigheter. Du jobber strukturert og systematisk når du gjennomfører arbeidsoppgaver. Du er også pålitelig og ansvarsbevisst, dette er viktig fordi stillingen inkluderer mye samarbeid.  

NTI tilbyr

Vi setter stort fokus på faglig og personlig videreutvikling. Derfor tilbyr vi muligheten til å være med på å videreutvikle prosjekteringsavdelingen til en betydelig aktør innen rådgivermiljøer og entreprenører. For en skiftende og givende hverdag tilbyr vi spennende og varierte arbeidsoppgaver hos en av Norges ledende VVS entreprenører på Østlandet. Du vil være med i et sterkt faglig miljø med høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Vi har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø og ønsker å skape en sunt og spennende arbeidshverdag.  

Vi tilbyr også muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag hvor du påvirker din egen arbeidshverdag. Gode kurransedyktige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger vil også være tilgjengelig til deg som ansatt.  


For nærmere informasjon om stillingen kontakt:HR-koordinator
Anneli Beylegaard
rekruttering@nti.no
+47 400 42 750

Avdelingsleder Prosjektering
Jostein Helgesen
jostein.helgesen@nti.no
+47 926 43 554

Se flere stillinger

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling

Jobb: Rørlegger

Vi er på utkikk etter dyktige rørleggere og rørlegger lærlinger!

Se stilling

Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

NTI søker positiv og omgjengelig Servicetekniker Ventilasjon

Se stilling