Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Søk på stilling her

Har du en interesse for teknologisk og digital utvikling i bygg- og anleggsbransjen? Da er dette noe for deg!  

Som Rådgivende Ingeniør VVS får du mulighet til å delta i samspill- og detaljprosjektering for VVS tekniske fag. Vi ser etter deg som har god kunnskap og en brennende interesse for energi og VVS faget. Du trives å jobbe sammen med andre som en del av et team, både i avdelingen og tverrfaglig med andre avdelinger i NTI. Du er opptatt av digital utvikling innenfor bygg- og anleggsbransjen og liker innovasjonen det medfører. Som Rådgivende Ingeniør VVS i NTI vil du være delansvarlig og prosjektere for det tekniske og funksjonsmessige ansvaret NTI leverer på teknikksiden. Vi jobber i hovedsak på samspills- og totalentreprisekontrakter, man vil dermed få muligheten til å påvirke de tekniske anleggene man selv prosjekterer. Du vil jobbe sammen med andre ingeniører som har en solid bakgrunn innenfor VVS og BIM, og som er flinke til å gjøre hverandre gode gjennom kompetansedeling. Vi setter stort fokus på at arbeidssted skal være komfortabelt for alle, og skape varme relasjoner mellom kollegaer. Derfor arrangerer vi jevnlig egne utflukter og kursing, lokalt for avdeling og på virksomhetsnivå.


Vi ser etter deg som håndterer følgende oppgaver:

 • Er faglig sterk og ønsker å videreutvikle disse egenskapene.
 • God systemforståelse av VVS faget og er kjent med funksjonsbeskrivelser og skjemaer.
 • Kan prosjektere VVS-tekniske anlegg ved tekniske avklaringer, beregninger, design, koordinering, merking, sjekklister, kontrollskjemaer og publisering av underlag.
 • Kvalitetssikring ifb. tegningsunderlag, modell, beregninger og annen dokumentasjon som er prosjektrelevant.
 • Arbeider godt i team og med andre tverrfaglig – både internt og eksternt.
 • Arbeide systematisk etter opplæring og gjennomgang av arbeidsmetodikk og styringssystemer for avdelingen.
 • Deltakelse i samspill- og utviklingsmøter, prosjekteringsmøter, koordineringsmøter og andre prosjektrelaterte befaringer.
 • Forståelse av tverrfaglige disipliner innenfor prosjekteringsfaget og gjennom ulike prosjektfaser.
 • Forstå interne avhengigheter mellom ulike avdelinger og tilrettelegge for hverandre.
 • Har et forhold til prosjektering som tjeneste med timeforbruk og effektivt arbeid.
 • Dele kunnskap om VVS faget med gode kolleger.
 • Føre timer som en del av arbeidshverdagen.
 • Være positiv, engasjert og ha en yrkesstolthet i arbeidet en gjør.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med fagbrev ,bachelor eller høyere utdanning innen relevant fag. Har du annen erfaring du tror vil komme godt med? Del det gjerne med oss! Relevant erfaring og godkompetanse innen faget vil naturlig vis være en stor fordel. God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne og førerkort klasse B er viktige krav forstillingen.

Er du faglig stolt og engasjert i VVS faget? Da er dette rett stilling for deg. Vi ser etter en person er løsnings- og resultatorientert. Gode kommunikasjonsevner er en av dine ferdigheter. Du jobber strukturert og systematisk når du gjennomfører arbeidsoppgaver. Du er også pålitelig og ansvarsbevisst, dette er viktig fordi stillingen inkluderer mye samarbeid.  

Hva kan vi tilby?

Vi setter stort fokus på faglig og personlig videreutvikling. Derfor tilbyr vi muligheten til å være med på å videreutvikle prosjekteringsavdelingen til en betydelig aktør innen rådgivermiljøer og entreprenører. For en skiftende og givende hverdag tilbyr vi spennende og varierte arbeidsoppgaver hos en av Norges ledende VVS entreprenører på Østlandet.

Du vil være med i et sterkt faglig miljø med høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Vi har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø og ønsker å skape en sunt og spennende arbeidshverdag. Muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag samt gode Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger. Som totalteknisk entreprenør gir vi deg en unik mulighet til å delta i hele verdikjeden, der du vil få stor innsikt i alt fra planleggingsfase, kontrakt og tilpasninger, til detaljprosjektering, installasjon og ettermarked.

Nøl ikke med å søk! Vi gleder oss til å motta din søknad!

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:


HR-koordinator
Anneli Beylegaard
rekruttering@nti.no
+47 400 42 750

Avdelingsleder Prosjektering
Jostein Helgesen
jostein.helgesen@nti.no
+47 926 43 554

Se flere stillinger

Jobb: Rørlegger

Vi er på utkikk etter dyktige rørleggere og rørlegger lærlinger!

Se stilling

Jobb: Servicerørlegger

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere servicerørleggere!

Se stilling

Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

NTI søker positiv og omgjengelig Servicetekniker Ventilasjon

Se stilling