Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Søk på stilling her

Har du en interesse for teknologisk og digital utvikling i bygg- og anleggsbransjen? Da er dette noe for deg!  

Som Rådgivende Ingeniør VVS får du mulighet til å delta i samspill- og detaljprosjektering for VVS tekniske fag. Vi ser etter deg som har god kunnskap og en brennende interesse for energi og VVS faget. Du trives å jobbe sammen med andre som en del av et team, både i avdelingen og tverrfaglig med andre avdelinger i NTI. Du er opptatt av digital utvikling innenfor bygg- og anleggsbransjen og liker innovasjonen det medfører. Som Rådgivende Ingeniør VVS i NTI vil du være delansvarlig og prosjektere for det tekniske og funksjonsmessige ansvaret NTI leverer på teknikksiden. Vi jobber i hovedsak på samspills- og totalentreprisekontrakter, man vil dermed få muligheten til å påvirke de tekniske anleggene man selv detaljprosjekterer. Du vil jobbe sammen med andre ingeniører som har en solid bakgrunn innenfor VVS og BIM faget, og som er flinke til å gjøre hverandre gode gjennom kompetansedeling. Vi setter stort fokus på at arbeidssted skal være komfortabelt for alle, og skape varme relasjoner mellom kollegaer. Derfor arrangerer vi jevnlig egne utflukter og kursing, lokalt for avdeling og på virksomhetsnivå.


Vi ser etter deg som håndterer følgende oppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har med deg relevant erfaring og utdannelse som f.eks bachelor eller mastergrad innen relevant fag. Har du fagbrev innen rør, ventilasjon eller automatikk? Del gjerne det med oss, siden det kan være en fordel!  

Vi ønsker gjerne at du har minimum 5 års erfaring innen tilsvarende rolle, samt god kompetanse innenfor VVS faget. Tverrfaglig kompetanse og/eller forståelse mellom avhengigheter er et pluss. God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne og førerkort klasse B er et viktig krav for stillingen.  

Er du faglig stolt og engasjert i VVS faget? Da er dette rett stilling for deg. Vi ser etter en person er løsnings- og resultatorientert. Gode kommunikasjonsevner er en av dine ferdigheter. Du jobber strukturert og systematisk når du gjennomfører arbeidsoppgaver. Du er også pålitelig og ansvarsbevisst, dette er viktig fordi stillingen inkluderer mye samarbeid.  

Hva kan vi tilby?

Vi setter stort fokus på faglig og personlig videreutvikling. Derfor tilbyr vi muligheten til å være med på å videreutvikle prosjekteringsavdelingen til en betydelig aktør innen rådgivermiljøer og entreprenører. For en skiftende og givende hverdag tilbyr vi spennende og varierte arbeidsoppgaver hos en av Norges ledende VVS entreprenører på Østlandet.

Du vil være med i et sterkt faglig miljø med høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Vi har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø og ønsker å skape en sunt og spennende arbeidshverdag. Muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag samt gode Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger.

Nøl ikke med å søk! Vi gleder oss til å motta din søknad!

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

HR-koordinator
Anneli Beylegaard
rekruttering@nti.no

Avdelingsleder Prosjektering
Lars Hermansen
lars.hermansen@nti.no
+47 922 10 991

Se flere stillinger

Jobb: Rørlegger

Vi er på utkikk etter dyktige rørleggere og rørlegger lærlinger!

Se stilling

Jobb: Servicerørlegger

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere servicerørleggere!

Se stilling

Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

NTI søker positiv og omgjengelig Servicetekniker Ventilasjon

Se stilling