Er du vår nye kalkulatør/- prosjektutvikler entreprise rør?

Søk på stilling her

Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen. Lokalene ligger rett ved avkjøringen til E18 og den gamle Lierbommen, med gode med parkerings- og lademuligheter.

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum. NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg samt ventilasjon- og inneklima.

Vi har over 150 ansatte som besitter høy kompetanse og som samarbeider internt og eksternt innenfor fagdisiplinene. Det er vår ambisjon å være en fremtidsrettet virksomhet som bidrar til å videreutvikle bransjen på en bærekraftig måte parallelt med at selskapet er i vekst.

Hovedansvar og arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner: Hvem er du?

Hva kan vi tilby?

For en skiftende og givende hverdag tilbyr vi spennende og varierte arbeidsoppgaver hos en av Norges ledende VVS entreprenører på Østlandet.

Du vil være med i et sterkt faglig miljø med høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Vi har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø og ønsker å skape en sunt og spennende arbeidshverdag.

Vi tilbyr også muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag hvor du påvirker din egen arbeidshverdag. Hos NTI vil du også få muligheten til å utvikle kompetansen gjennom varierte arbeidsoppgaver, men også gjennom faglig dyktige kollegaer.

Gode og konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode forsikringsordninger vil også være tilgjengelig til deg som ansatt. Vårt hovedkontor ligger på Lierstranda, og våre kunder er primært i Østlandsområdet. Arbeidssted vil i hovedsak være i Lierstranda.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

 

HR Koordinator

Mette Snellingen Gåsefra

Mobil: 950 76 655

Se flere stillinger

Jobb: BAS Ventilasjon

Vi er på utkikk etter en kreativ person til vår BAS ventilasjon stilling!

Se stilling

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling

Jobb: Rørlegger

Vi er på utkikk etter dyktige rørleggere og rørlegger lærlinger!

Se stilling