7/17/2019

Risenga Ishall - NTI er kontrahert

Asker kommune er byggherre.

Avtalen omfatter skisse- og forprosjekt. Avtale om utbygging gjøres etter at forprosjektet er politisk behandlet vinteren 2019. Planlagt ferdigstilling av ishallen er mars 2021.

Prosjektet omhandler byggingen av et nytt ishall for å opprettholde behovet for idrettsutøvere i Asker kommune. Ishallen skal være dimensjonert som matcharena for ishockey, kunstløp og shorttrack med en tilskuerkapasitet på 3000 personer. Den nye ishallen skal også være en flerbrukshall som muliggjør avvikling av større mesterskap / arrangementer også for andre idretter enn is-idrettene. Prosjektet skal søkes løst innen en ramme på 287,5 millioner kroner inkl. mva.

Developments should focus on cost effective land use, energy efficiency and good operating economics, as well as keeping project costs within the budget. Ishallen vil fortsette å utvikle seg med særlig fokus på gode og gjennomtenkte tekniske løsninger, med sikte på å minimere driftskostnader.

Med seg i utviklingsgruppen har Backe Stor-Oslo blant annet JOB Arkitekter, Backe Idrettsbygg, Dr. Techn. Olav Olsen, VVS Rådgiverne, MOE AS og Erichsen & Horgen.

Vi ser frem til et spennende og utviklende samarbeid med Asker kommune, og er svært fornøyd med å ha vunnet denne samspillskonkurransen sammen med et team som har betydelig kompetanse i å utvikle ishaller. Vi gleder oss til å være med på å bygge lokalsamfunn i Asker »uttaler Arne Landmark, administrerende direktør i Backe Stor Oslo i en pressemelding.

- Vi gleder oss til å komme i gang med forprosjektet sammen med Backe Stor-Oslo. Anlegget blir et svært viktig bidrag for isidrettene i området, sier Klaus Øiseth, prosjektleder for Asker kommune, Prosjekt og utbygging ''

Fakta

Oppdragsgiver: -

Byggherre: -

Bygningskategori: -

Bygningstype: -

Størrelse: -

Oppstart: -

Ferdigstillelse: -

Se referanseprosjekt

Se mer aktuelt

NTI - Stolt rørentreprenør utført Lysaker Polaris

NTI gjennomførte prosjektering og utførelse av sanitæranlegg, varmeanlegg m/teknisk varmesentral, kjøleanlegg m/teknisk kjølesentral og sprinkleranlegget.
Les mer

NTI deltok på BIM studentseminar

NTI hadde egen stand på BIM-seminar arrangert av Fagskolen i Oslo.
Les mer

NTI overtok nye lokaler 1. september

1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen.
Les mer