AKTUELT ARKIV

Se andre saker sortert på år

NTI overtok nye lokaler 1. september

12.09.2016
1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen.

1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen. Dette er en ny næringspark med totalt fire bygg. NTI vil da disponere over 1250 kvm. leieareal i form av kombinasjonslokaler.

 

Det er totalt 16 individuelle kontorer og et åpent kontorlandsskap som rommer tilsammen 30 ansatte. Det er fire nye møterom 1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen. Dette er en ny næringspark med totalt fire bygg.

 

NTI vil da disponere over 1250 kvm. leieareal i form av kombinasjonslokaler. Det er totalt 16 individuelle kontorer og et åpent kontorlandsskap som rommer tilsammen 30 ansatte. Det er fire nye møterom 1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen.

 

Dette er en ny næringspark med totalt fire bygg. NTI vil da disponere over 1250 kvm. leieareal i form av kombinasjonslokaler. Det er totalt 16 individuelle kontorer og et åpent kontorlandsskap som rommer tilsammen 30 ansatte.

 

 

Del på
Facebook
Linkedin