8/17/2019

NTI vant storutbyggingen Sommerrogt. 1

Vi er takknemlige og ydmyke for den tilliten som er gitt fra byggherre Sommerrogaten Utvikling AS og vår oppdragsgiver Hent AS.

Prosjektet består av rehabilitering, tilbygg og nybygg på ca. 36000m2 fordelt på 252 hotellrom, 55 fantastiske leiligheter og næringsarealer.

SOMMERROGATEN 1:

Ett av Oslos monumentalbygg, sentralt beliggende ved Solli plass på vestkanten i Oslo, skal transformeres og utbygges med respekt for den rike kulturarven som hovedbygningen med Vestkantbadet representerer.

Våren 2022 åpner den nyrestaurerte eiendommen, Sommerrokvartalet, med hotell, boliger, restauranter og kulturtilbud. Vestkantbadet bevares. Det samme gjør kunst, arkitektur og detaljer fra interiøret. Sammen med et fantastisk team skal vi blåse nytt liv i en unik del av norsk designhistorie, og åpne dørene for et bredt publikum.

GrecoDeco skal designe interiøret i tett samarbeid med arkitektkontoret i LPO Arkitekter. Den prisvinnende duoen er kjent for sitt detaljrike og gjennomarbeidede designarbeid, som kaster glans over gamle perler. I denne filmsnutten får du høre om planene deres for Sommerro.

NTI skal utføre prosjektering, sanitær, varme, sprinkler og kjøleanleggene med energisentraler.

Link til prosjektet: https://www.aspelinramm.no/eiendom/sommerrogaten/


Fakta

Oppdragsgiver: -

Byggherre: -

Bygningskategori: -

Bygningstype: -

Størrelse: -

Oppstart: August 2019

Ferdigstillelse: Desember 2021

Se referanseprosjekt

Se mer aktuelt

NTI - Stolt rørentreprenør utført Lysaker Polaris

NTI gjennomførte prosjektering og utførelse av sanitæranlegg, varmeanlegg m/teknisk varmesentral, kjøleanlegg m/teknisk kjølesentral og sprinkleranlegget.
Les mer

NTI deltok på BIM studentseminar

NTI hadde egen stand på BIM-seminar arrangert av Fagskolen i Oslo.
Les mer

NTI overtok nye lokaler 1. september

1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen.
Les mer