9/28/2022

NTI har signert ny serviceavtale på Sommerrogata 1

Våren 2022 åpnet den nyrestaurerte eiendommen, Sommerrokvartalet, med hotell, boliger, restauranter og kulturtilbud. Sammen med et fantastisk team har vi blåst nytt liv i en unik del av norsk designhistorie, og åpnet dørene for et bredt publikum.

– Sommerro er Norges mest ambisiøse hotell- og byutviklingsprosjekt. Solli plass og Frogner-gatene har virkelig våknet til liv de siste årene, og med lys i denne unike arkitekturperlen vil vi skape enda mer kraft i videreutviklingen av bydelen som destinasjon, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Sommerrogata 1 består av både nybygg og rehabilitering. Det er fordelt på ca. 37 000 m2 på hotell, næring og leiligheter. I tillegg er det et annet hotellbygg kjent som Inkognitogaten 37 som er under rehabilitering nå.

I enterprisen har NTI vært leverandør for prosjektering og installasjon av sanitær, varme, sprinkler og kjøle tekniske anlegg. Men det blir ikke det siste vi gjør.  

Nå har NTI vunnet servicearbeidene for de VVS tekniske anleggene vi har levert på hotelldelen. I tillegg til at vi har levert og signert avtaler på vedlikehold av sprinkler, sanitær, varme og komfortkjøling for både hotell, næring og bolig. Denne avtalen ble undertegnet mellom Aspelin Ramm og NTI.  

Foto: Lars Petter Pettersen / Aspelin Ramm

Fakta

Oppdragsgiver: HENT AS

Byggherre: Aspelin Ramm

Bygningskategori: Næring, Hotell og Leilighet

Bygningstype: Nybygg og rehabilitering

Størrelse: 37 000m2

Oppstart: 2019

Ferdigsstillelse: 2022

Se referanseprosjekt

Se mer aktuelt

NTI - Stolt rørentreprenør utført Lysaker Polaris

NTI gjennomførte prosjektering og utførelse av sanitæranlegg, varmeanlegg m/teknisk varmesentral, kjøleanlegg m/teknisk kjølesentral og sprinkleranlegget.
Les mer

NTI deltok på BIM studentseminar

NTI hadde egen stand på BIM-seminar arrangert av Fagskolen i Oslo.
Les mer

NTI overtok nye lokaler 1. september

1. september flyttet NTIs lokaler fra Ringeriksveien på Lierstranda til Dråpen 16 i Kobbervikdalen.
Les mer