AKTUELT ARKIV

Se andre saker sortert på år

NTI fortsetter på flotte Nordre Jarlsberg Brygge

10.05.2018
Blokk R, ‘’Landgangen’’, består av 54 leiligheter, fellesarealer og parkeringskjeller.

Bygg R er foreløpig siste byggetrinn på Nordre Jarlsberg Brygge. Vi har døpt det Landgangen etter den brede trappen i nordenden av bygget. Den vider seg ut som en vifte ned mot vannet og vil utgjøre et slående arkitektonisk element. Trappen får et øvre og et nedre torg og blir en spennende og miljøskapende møteplass for Landgangens fremtidige beboere.

 

Livskvalitet ved vannet Landgangen vil by på nøyaktig de samme kvalitetene som har gjort Nordre Jarlsberg Brygge kjent og ettertraktet for boligkjøpere fra Oslo til Tønsberg. Her kan du virkeliggjøre drømmen om en høyere livskvalitet, nær sjøen, nærmere elementene, nærmere alt det som er uoppnåelig i en hektisk urban hverdag. Hvert år flytter noen hundre mennesker til Nordre Jarlsberg Brygge. Mange kommer fra nærliggende boligområder i Sande. Mange kommer fra Drammen. Og ikke så rent få flytter fra Oslo, Asker og Bærum til en ny frihet, i en leilighet bare noen meter fra bryggekanten.

 

Bare på Nordre Jarlsberg Brygge Her ligger leiligheten din bare noen lette skritt fra badestranden, bare et øyekast fra båtplassen. Her kan du morgenbade, kveldsbade, rusle i strandkanten, ta en båttur, en padletur – eller bare slikke kveldssol på terrassen. Ikke bare i feriene, ikke bare i helgene. Nei, hver dag, når som helst. Det er derfor folk på Nordre Jarlsberg Brygge snakker om å bo med litt feriefølelse hele året. Og det er derfor du skal se nærmere på Landgangen

 

NTI skal levere prosjektering, sanitær, varme, sprinkler og ventilasjonsanleggene.

 

Byggherre er Schage Eiendom AS

 

Oppdragiver er Alento AS

 

Oppstart prosjektering mai 2018

 

Ferdigstillelse innen desember 2019

 

Link til prosjektet: http://njb.no/din-bolig/landgangen/

Del på
Facebook
Linkedin