Sprinkler

Sprinkleranlegg – Forpliktelse til sikkerhet og integritet

Sikkerhet og forskriftsmessig utførelse

NTI prioriterer sikkerheten i alle våre sprinkleranlegg, som er designet for å være effektive i tilfelle brann. Vi forstår viktigheten av riktig prosjektering og installasjon i henhold til strenge krav fra myndigheter og forsikringsselskap. Med vår lange erfaring i å levere sprinkleranlegg for ulike typer bygg, fra boliger til industribygg, sikrer vi at hvert anlegg beskytter eiendommen effektivt, sparer kostnader og i kritiske tilfeller kan redde liv.

Kvalifisert og sertifisert Personell

Våre FG-godkjente ingeniører og utførende med nødvendig spesialkompetanse, sikrer at alle våre sprinklerinstallasjoner møter de pålagte lovkravene. Denne ekspertisen garanterer at våre anlegg ikke bare er i henhold til forskriftene, men også at de yter optimalt i enhver situasjon. Vi tilbyr regelmessig vedlikehold og serviceavtaler for å opprettholde systemets integritet og beredskap.

Prefabrikasjon for økt kvalitet

Ved å integrere prefabrikasjon i våre sprinkleranlegg, hever NTI kvaliteten og påliteligheten av disse livsviktige systemene. Prefabrikasjonen sikrer en høyere standard i fremstillingen, noe som er kritisk for et system hvis hovedformål er forebygging av brann. Vi tilbyr også tredjepartskontroller av egne anlegg for å få en uavhengig validering av anleggene og sørger for at de er klar til bruk når det trengs – selv om vi håper at behovet aldri oppstår.