REFERANSER

Se andre referanser knyttet til :

Furuset senter er et knutepunkt i bydelen og har over 30 butikker. NTI prosjekterer og utfører ventilasjon og automatikk i bygget.

FAKTA


Byggherre:  Kjøpesenter Furuset og Etatbygg Furuset

Årstall: 2019 – 2020

Entreprise: Totalunderentreprise NS 8417 med samspill

Omfang: 30.000 m2

Leveranse: Prosjektering, ventilasjon og automatikk

Oppdragsgiver: VAXA Drift AS
Sted: Furuset, Oslo

Furuset Senter er et knutepunkt og sentrum i bydelen. Kjøpesenteret har vært i bydelen siden 1980-tallet og er over 30 000 kvadratmeter stort og med parkeringsarealer.

NTI bistår med prosjektering og utførelse på inneklima i form av luftbehandlingsanlegg og styring av disse. Vi har også bidratt i samspill med Vaxa Drift med kartlegging og vurderinger. Til sammen er syv utdaterte ventilasjonsaggregater skiftet ut med moderne og mer energieffektive systemer.

Furuset senter er et hyggelig nærsenter midt i bydelen Alna i Oslo. Her finner du over 30 butikker og hyggelige spisesteder. Senteret ligger vegg i vegg med Furuset bibliotek og aktivitetshus. Eiendommen huser i tillegg en rekke offentlige leietakere som NAV og Oslo Kommune. De første delene av eiendomsmassen ble bygget i 1985, de siste i 2000/2001.

Prosjektet ble påbegynt i 2019 og deler av prosjektet pågår enda. Byggherre er Kjøpesenter Furset og Etatbygg Furset. Vår oppdragsgiver for prosjekter er Vaxa Drift AS.

Del på
Facebook
Linkedin