REFERANSER

Se andre referanser knyttet til :

NTI skal prosjektere og utføre sanitæranlegg, varme, kjøling og sprinkleranlegg til den nye Ishallen på Risenga

FAKTA


Byggherre: Asker kommune

Årstall: 2019 – 2021

Entreprise: Totalunderentreprise NS 8417 med samspill

Omfang: 5.000 m2

Leveranse: Prosjektering, sanitær, varme, kjøling og sprinkleranlegg

Oppdragsgiver: Backe Stor Oslo AS
Sted: Asker

På Risenga i Asker bygges det nå en ny ishall som blir Askers nye arena for trening og konkurranse. Den nye ishallen, som vil ligge sør for Askerhallen, får god plass til engasjerte publikummere. Det vil tilrettelegges for at 3500 tilskuere skal kunne være tilstede i hallen, hvorav 500 vil være ståplasser. I tillegg vil det være cirka 150 plasser tilknyttet til restaurantområdet.

Til dette prosjektet leverer NTI sanitæranlegg med store garderobeanlegg. Anleggene har tidsstyrte dusjpaneler med automatisk spyling og stort berederanlegg for å ivareta garderobene og islegging som krever store mengder varmtvann. Vi leverer også varmeanlegg med gulvvarme, radiatorer og aerotempere, samt sprinkleranlegg med tørrsprinkler

Risenga kommer til å bli et bilfritt område med en flott idrettspark hvor det blir alt fra ishall, svømmehall til fotballbaner. Idrettsfasilitetene blir et fantastisk tilbud som elever fra ungdomsskolen og videregående skole kan bruke - i tillegg til alle andre.

ENOVA tildeler 12 millioner kroner i støtte til ny energisentral på Risenga. Den skal forsyne idrettsparken med energi og er en utvidelse av den eksisterende energisentralen til Askerhallen.

Den nye hallen skal være mekanisk ferdigstilt i løpet av september 2021 og forventes å bli overlevert til bruk i desember 2021. Prosjektet hadde oppstart høsten 2019.

Del på
Facebook
Linkedin