Paleet Kjøpesenter

Paleet hadde sin første åpningsdag i 1990, og ble igjen åpnet i september 2014 etter 15 måneders oppussing og renovering. Kjøpesenteret rommer i dag over 30 spesialforretninger og motebutikker, samt en rekke kafeer og serveringssteder. På oppdrag for AF gruppen er NTI stolt over å ha overlevert et av Oslos flotteste kjøpesentre.Fra 2013 til 2014 ble bygget totalrehabilitert og kjøpesenteret ble revitalisert. De tradisjonsrike og historiske fasadene ble beholdt, og et nytt inngangsparti og nye planløsninger ble utviklet. I dette flotte prosjektet har NTI prosjektert og utført sanitær, varme, kjøling og sprinkleranleggene.Kjøpesenteret som ligger midt i Karl Johan er et historisk kjøpesenter i Oslos paradegate. Fordelt på 11 000 kvadratmeter over tre plan huser Paleet en rekke unike butikkonsepter. Senteret rommer også en rekke andre servicetilbud. Paleet har en svært attraktiv beliggenhet øverst i Karl Johansgate, et område hvor store folkemengder årlig befinner seg og hvor lokalbefolkningen daglig ferdes.Byggherre for prosjektet er KLP Eiendom og vår oppdragsgiver var AF Gruppen.

Fakta

Byggherre: KLP Eiendom
Entreprise: Totalunderentreprise NS 8417
Leveranse: Sanitær, varme, kjøling og sprinkleranlegg
Omfang: 8.000 m2
Oppdragsgiver: AF Gruppen
Sted: Karl Johan, Oslo
Årstall: 2012 – 2015

Se flere av våre referanser

NTI utførte sanitæranlegg, varmeanlegg, sprinkleranlegg, ventilasjonsanlegg, geoenergi m/brønnpark og energisentral for varme.

Landsnes Hage

NTI utførte sanitæranlegg, varmeanlegg, sprinkleranlegg, ventilasjonsanlegg, geoenergi m/brønnpark og energisentral for varme.

Se referanse

Mistel Park - Byggetrinn 1

NTI har overlevert byggetrinn 1 for Mistel Park.

Se referanse

Nordre Jarlsberg Brygge

NTI prosjekterer og utfører anleggene på sanitær, varme, sprinkleranlegg og ventilasjon.

Se referanse

Sølvparken

NTI prosjekterer og utfører sanitær, varme, sprinkler, kjøling og geoenergianlegg med brønnpark.

Se referanse