Nytt Sykehus i Drammen

Vi har ikke bare blitt tildelt, men arbeider også iherdig med kontraktene for levering av sanitæranlegg og sprinkleranlegg til sykehusets sentralbygg, som er hjertet av dette ambisiøse prosjektet.

Fakta

Byggherre: Helse Sør-Øst AS
Entreprise: NS 8405
Leveranse: Prefab, Sprinkleranlegg, Sanitær
Omfang: Ca 93.000 kvm
Oppdragsgiver: Helse Sør-Øst AS
Sted: Drammen
Årsrtall: 2021-2025

Norsk Teknisk Installasjon AS (NTI) er stolte av å være dypt involvert i den banebrytende utviklingen av det nye sykehuset i Drammen. Vi har ikke bare blitt tildelt, men arbeider også iherdig med kontraktene for levering av sanitæranlegg og sprinkleranlegg til sykehusets sentralbygg, som er hjertet av dette ambisiøse prosjektet.

En av de mest bemerkelsesverdige prestasjonene til NTI i denne innsatsen er vår fokus på forhåndsfremstilling. Hele sprinklerledningsnettet er allerede prefabrikkert, og vi er glade for å kunne rapportere at arbeidet skrider frem raskere enn planlagt. Videre har vi forhåndsfremstilt flere skapløsninger for prosjektet, som demonstrerer vår evne til å optimere byggeprosessen og sikre effektivitet på hvert trinn.

BIM-krav har vært av essensiell betydning i prosjektets forløp. Ved å integrere Building Information Modelling (BIM) i vår tilnærming, har vi kunnet sikre bærekraftige løsninger som bidrar til å forme et sykehus for fremtidens helsebehov. Bærekraft har stått sentralt, og vi er overbeviste om at vår tilnærming vil bidra til et miljøvennlig og bærekraftig sykehus for Drammens-regionen.

Vi er særlig takknemlige for det nære og fruktbare samarbeidet vi har hatt med Helse Sør-Øst. Dette partnerskapet har vært preget av en gjensidig forståelse og et felles mål om å levere det beste for innbyggerne i regionen. Daglig leder i NTI, Trond Røine, uttrykker det slik: "Vi ser frem til fortsettelsen av dette viktige arbeidet, og er glade for at vi kan bidra til å bygge et sykehus som vil tjene som et viktig anker for helsevesenet i vår egen nærregion."

Leveranse fra NTI

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Se flere av våre referanser

Dette prosjektet omfattet en serie av viktige elementer, inkludert rehabiliteringen av den historiske kinoen, design og installasjon av moderne fellesområder, samt etablering av det livlige O'Learys med sportsbar, arkade, bowling, restaurant og Beergarden.

Bragernes Torg

Dette prosjektet omfattet en serie av viktige elementer, inkludert rehabiliteringen av den historiske kinoen, design og installasjon av moderne fellesområder, samt etablering av det livlige O'Learys med sportsbar, arkade, bowling, restaurant og Beergarden.

Se referanse