← Tjenester
Sanitær Tjeneste

Sanitær

NTI har mer enn 50 års erfaring fra VVS- og rørfaget med leveranser av flere tusen sanitæranlegg. Vi jobber med byggherrer, entreprenører, offentlige oppdragsgivere, industriselskaper, lokale bedrifter og borettslag. Vi leverer sanitæranlegg i boliger, industribygg, skoler, andre offentlige bygg og næringsbygg. Med stadig økende krav til teknisk gjennomføring er det viktig å være innovativ og oppdatert.

NTI besørger å utføre prosjekter med nyeste teknologi og med de mest effektive løsningene. Alle sanitæranlegg leveres i henhold til Norsk Standard.

Oppdragsgivers behov vil alltid være retningsgivende for de løsningene vi tilbyr. Vår brede kompetanse og lange erfaring er en garanti for en leveranse der økonomi, miljø og kvalitet står i fokus.

Vårt typiske prosjekt er i størrelsesorden kontorbygg, undervisningsbygg eller boligblokk. Vi påtar oss både større og mindre oppdrag med leveranser av varme-, sanitær-, sprinkler- og kjøleanlegg.Et av våre større prosjekter inkluderer prosjektering, sanitær og trykkluft for Statsbygg i det nye Livsvitenskapsbygget i Oslo, bygget er på 67.000m2.

Har du en henvendelse?

Takk for din henvendelse!
Oops! Something went wrong while submitting the form.