Jobb: BAS Ventilasjon

Søk på stilling her

Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen. Lokalene ligger rett ved avkjøringen til E18 og den gamle Lierbommen, med gode med parkerings- og lademuligheter.  

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum. NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg samt ventilasjon- og inneklima.

Vi har over 150 ansatte som besitter høy kompetanse og som samarbeider internt og eksternt innenfor fagdisiplinene. Det er vår ambisjon å være en fremtidsrettet virksomhet som bidrar til å videreutvikle bransjen på en bærekraftig måte parallelt med at selskapet er i vekst.

Hovedansvar og arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner: Hvem er du?

Er du kreativ og har evne til å tenke nytt og utfordre eksisterende løsninger? Da er denne stillingen for deg! Du har tidligere erfaring som montør ventilasjonsarbeider, gjerne håndverkerutdannelse. Dette innebærer at du har god kompetanse innenfor faget. Du har en stor interesse for teknologisk og digital utvikling i bygg- og anleggsbransjen, og fremdriftsforståelse. Innenfor jobbsammenheng har brennende engasjement for å levere gode tekniske anlegg. I stillingen er du ansvarlig og i stand til å ha utførelsesansvar for et prosjekt. Du vil også delta i gjennomføring av NTIs helse, miljø og sikkerhetsarbeid.

Jobben innebærer at du også har personlige egenskaper som høy arbeidskapasitet, pålitelig og ansvarsbevisst. I denne stillingen er det også viktig at du samarbeider godt, har gode kommunikasjonsevner og er en lagspiller. Som person er du løsnings og resultatorientert, systematisk og strukturert. Stillingen innebærer at du har førerkort klasse B.  

Hva kan vi tilby?

For en skiftende og givende hverdag tilbyr vi spennende og varierte arbeidsoppgaver hos en av Norges ledende VVS entreprenører på Østlandet.  

Du vil være med i et sterkt faglig miljø med høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Vi har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø og ønsker å skape en sunt og spennende arbeidshverdag.  

Vi tilbyr også muligheten til å få en fleksibel arbeidshverdag hvor du påvirker din egen arbeidshverdag. Hos NTI vil du også få muligheten til å utvikle kompetansen gjennom varierte arbeidsoppgaver, men også gjennom faglig dyktige kollegaer.  

Gode og konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode forsikringsordninger vil også være tilgjengelig til deg som ansatt. Vårt hovedkontor ligger på Lierstranda, og våre kunder er primært i Østlandsområdet.  Arbeidssted vil i hovedsak være i Lierstranda.  

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

HR-koordinator
Mette Snellingen Gåsefra
mette.gasefra@nti.no

Mobil: +47 95 07 66 55

Prosjektsjef og prosjektutvikler
Kjetil Stephensen
kjetil.stephensen@nti.no

Mobil: 958 38 626

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Se flere stillinger

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling

Jobb: Servicerørlegger

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere servicerørleggere!

Se stilling

Jobb: Servicetekniker Ventilasjon

NTI søker positiv og omgjengelig Servicetekniker Ventilasjon

Se stilling