Jobb: Avdelingsleder Prefabrikasjon

Søk på stilling her

Arbeidsgiver: Norsk Teknisk Installasjon AS
Stillingstittel: Avdelingsleder Prefabrikasjon
Frist: Q3 - Q4 2022
Ansettelsesform: Fast

Hvorfor velge oss?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) i Lier har siden 2009 gjennomført mer enn 200 prosjekter, og er i sterk vekst med fokus på miljø, bærekraft og teknisk utvikling. Nå har vi fått inn en rekke nye store og prestisjefylt oppdrag, deriblant i forbindelse med nytt sykehus i Drammen og nytt regjeringskvartal i Oslo. Akkurat nå jakter vi på en dyktig fabrikksjef med god forståelse innen produktutvikling og logistikk. Vi håper denne kollegaen kan gå rett inn på vårt dedikerte vinnerlag og spille oss enda bedre på vei mot våre ambisiøse mål.


Hvor er vi og hvem er vi?

Norsk Teknisk Installasjon (NTI) er en moderne og samarbeidende teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima som har hovedbase i nye og topp moderne lokaler i Kjellstad Næringspark i Lier utenfor Drammen. Lokalene ligger rett ved avkjøringen til E18 og den gamle Lierbommen, med gode med parkerings- og lademuligheter.

Vår spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører der bærekraft, kvalitet og teknologisk utvikling står i sentrum.

NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg samt ventilasjon- og inneklima.

Gjennom god teknikkforståelse i ulike prosjektfaser kan vi tilby våre kunder en bedre tjeneste og leveranse innen både design og konseptfase, installasjon og serviceoppfølging og bygningsdrift.

Stillingen er en nyopprettet stilling i selskapet. Som Avdelingsleder Prefabrikasjon i NTI vil du være en del av et dynamisk og tverrfaglig selskap som har høy kompetanse innenfor prosjektering, prosjektledelse og installasjon. Du vil få ansvaret å styrke, utvikle og optimalisere selskapets fabrikkproduksjon. Du vil være NTIs ansvarlige for optimalisering av denne verdikjeden, arbeide tett med spennende prosjekter, prosjekteringsteam og med våre samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner

Personlig egenskaper

Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr


For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

Operativ Leder
Aleksander F. Røine
aleksander.roine@nti.no
415 69 469

Se flere stillinger

Jobb: Rådgivende VVS Ingeniør

Vi ser etter en erfaren Rådgivende VVS Ingeniør - Rådgivende Ingeniør VVS

Se stilling

Jobb: Prosjektleder Rør

Vi er på utkikk etter dyktige prosjektledere!

Se stilling

Jobb: Servicerørlegger

Vi får stadig inn nye prestisjefylte oppdrag og trenger flere servicerørleggere!

Se stilling